Sâmbătă, 09 Octombrie 2010 20:11

SuperBlog 2010 - Etapa IV

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
" Enunţ probă: real,- Hypermarket Romania a lansat în octombrie un nou program de fidelizare a clienţilor: «Cuţite fără egal», în urma rezultatelor bune înregistrate de campaniile anterioare: «Ia-mă acasă» şi «Găteşte fără egal».

Alegerea programului «Cuţite fără egal» de la Thomas Rosenthal a fost facută pe baza unui studiu anterior efectuat de companie, care a presupus intervievarea unui eşantion determinat de clienţi, în majoritate beneficiari ai programelor de fidelizare derulate anul trecut de real,-Hypermarket. 93,93% dintre clienţii intervievaţi, au răspuns afirmativ la întrebarea privind participarea la campaniile anterioare, peste 51% au declarat că îşi doresc să colecţioneze cuţitele Thomas Rosenthal în cadrul unui astfel de program, iar peste jumătate au preferat cuţitele Thomas Rosenthal din cele cinci branduri renumite propuse.

Cerinţe speciale:
3. În articol trebuie să fie opinii liber exprimate privind percepţia asupra campaniei, utilitatea/ calitatea produselor, recunoaştere brand şi noutate / inventivitate."
PREGĂTIRI PENTRU CRĂCIUN

Cutit Thomas Rosenthal 123 decembrie. Seara. Căţelul lătra şi zburda prin casă, iar copiii, îmbrăcaţi în pijamale, alergau după el, râzând. În larma generală, nici nu auziră când intrară pe uşă părinţii lor, încărcaţi cu bagaje. Făcuseră ultimele cumpărături înainte de Crăciun de la real,- bucuroşti că, având ajutorul familiei, reuşiseră să achiziţioneze toate cuţitele Thomas Rosenthal, dar şi ascuţitoarea pentru acestea, aflate în programul de fidelizare a clienţilor "Cuţite fără egal". Programul de fidelizare fusese iniţiat de real-, Hypermarket, pentru perioada 23 septembrie 2010 – 15 februarie 2011.

Îşi doriseră neapărat acele cuţite profesionale, ambii fiind pasionaţi de gătit. Ştiau că acest set indispensabil în bucătărie era confecţionat din oţel de cea mai bună calitate, uşor de mânuit, uşor de curăţat, uşor de ascuţit şi de întreţinut. Pentru fiecare 40 de lei cheltuiţi în real-, primiră câte un punct bonus, pe care îl lipiră pe cardul de pe spatele flyerului promoţional. Strânseră punctele necesare pentru a cumpăra la preţ redus toate cuţitele respective. Mulţumiţi, le ordonară în suport, apoi, frânţi de oboseală, trimiseră copiii la culcare...

24 decembrie. Ajunul. Se treziră devreme. Aveau de pregătit masa de Crăciun pentru 14 persoane. Tatăl deschise computerul şi selectă folderul marcat "Crăciun". În câteva secunde, acorduri suave ale colindelor tradiţionale învăluiră casa. Neavând altceva la îndemână, folosi satârul din gama Rosenthal pentru a ciopli din trunchiul copacului, să încapă în suport. Sub atenta sa supraveghere, copiii începură să împodobească bradul. Fetiţa agăţa ornamentele în pom, iar băieţelul era învăluit în metri şi metri de beteală, încercând să o deşire fără să o rupă. Mama trebăluia pe la cuptor, ajutată de soţul care făcea un dute-vino între sufragerie şi bucătărie.

Cutit Thomas Rosenthal 2Către după-masă, copiii împodobiră bradul, făcură baie şi se duseseră să doarmă câteva ore. Părinţii se odihneau şi ei, uitându-se la televizor, cu căţelul încolăcit la picioarele lor. Nu după mult timp, reluară pregătirile. Inaugurară cuţitele Thomas Rosenthal, folosindu-le pe rând. Porţionară friptura de porc cu cuţitul special. Tăiară felii egale din pâinea de casă, abia ieşită din cuptor; legumele, murăturile fuseseră porţionate cu unul din cele două Santoku. Cuţitul universal tăie brânzeturile, şunca, pieptul de curcan... Între timp, începură să sosească musafirii. Ultimii aşteptaţi parcară maşina tocmai când mama, cu o dexteritate demnă de un bucătar, folosi cuţitul bucătarului pentru a tăia verdeaţă proaspătă, pe care o presără apoi peste ciorba aburindă.

Aproape de ora 19, făcu o mică pauză pentru a-şi pregăti copiii, în timp ce soţul şi mama ei îi luară locul în bucătărie, ducând platourile cu aperitive pe masa strategic poziţionată în mijlocul sufrageriei. După cincisprezece minute, mama şi copiii erau aranjaţi şi gata de petrecere. Afară ningea cu fulgi mărunţi şi vinul curgea în pahare, iar oaspeţii erau încântaţi de esteticul platourilor şi al farfuriilor cu mâncare, servite "ca şi la un restaurant cu pretenţii". Doar câinele se împleticea între picioarele invitaţilor, ca apoi să-şi găsească partener de joacă în luminiţele şi steluţele colorate de pe brad.

Acest articol a fost scris pentru etapa 4 a concursului SuperBlog 2010.
Citit 516 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi