Marți, 30 Noiembrie 2010 00:10

SuperBlog 2010 - Etapa LXII

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
"Enunţ probă: Se apropie sărbătorile de iarnă, moment în care Mos Craciun intră de obicei în crize de idei. Ce cadou ASUS ai dori să faci celei mai dragi persoane ţie? Explică alegerea ta într-un articol, oferind şi un link către un magazin online unde acest produs este de vanzare."

NINGE CU PRODUSE ASUS 

Ieri a nins pentru prima dată în acest an, dar ploaia a şters orice urmă a acestui început de iarnă. Însă azi-dimineaţă, trezindu-mă destul de devreme, am avut ocazia să admir primii fulgi cu adevărat mari ai sezonului, dansând anapoda, când mai des, când mai tărăgănat. A nins fără încetare până după-amiază, când trotuarele şi spaţiile verzi s-au acoperit cu un strat proaspăt de zăpadă.

Am decis să ies la plimbare cu una dintre cele mai bune prietene ale mele. Înfofolite, ne-am plimbat prin parcul din centrul oraşului, însă frigul a devenit din ce în ce mai pişcător. Ne-am refugiat în mall, colindând rafturile cu decoraţiuni de Crăciun. Având poftă de ceva cu adevărat crăciunesc, am băut un amestec dulce cu ghimbir şi scorţişoară. În timp ce povesteam ultimele noutăţi, prietena mea şi-a dezvăluit lista pentru Moş Crăciun. Suprinzător, lista cuprindea o singură dorinţă – un laptop.


ASUS N61JV Closed
Atunci, pe loc, îmi veni ideea de a-i face eu acest cadou, însă m-am abţinut de la orice alte comentarii vizavi de cadouri. La înapoiere, am făcut schimb de reţete pentru masele festive ale sărbătorilor iernii, şi ne-am despărţit la lumina unui felinar, care aruncându-şi razele împrejur, făcea zăpada să strălucească în mii de sclipiri cristaline.

Ajunsă acasă, am deschis computerul, am intrat pe Internet şi am căutat un laptop pe măsura necesităţilor prietenei mele. Am găsit o ofertă bună pe site-ul PcGarage: notebook-ul ASUS N61JV, care are o culoare nonconformistă, potrivită cu personalitatea prietenei mele. Diagonala este destul de mare, aşa cum îi place ei – 16 inchi – pentru a vedea filmele cât mai confortabil. Dispaly-ul are o rezoluţie de 1366x768 pixeli, şi redare în HD.


ASUS N61JV Open
Procesorul Intel Core i3 şi placa video nVIDIA GeForce îi vor oferi performanţe deosebite, pentru a folosi la maximum programele de editare foto şi video, pentru a se juca MMORPG-urile fără de care nu poate trăi. Fiind pasionată de conversaţiile pe Skype, va putea folosi la maximum camera web şi microfonul încorporate.

HDD-ul de 320 GB este mai mult decât suficient pentru a-şi stoca creaţiile video, dar şi serialele preferate, diversele documente şi e-book-urile pe care le citeşte cu pasiune. Pentru a-şi salva munca pe suporturi media are la dispoziţie o unitate optică DVD-RW, 2 porturi USB 2.0, 1 port USB 3.0 (pentru transferul mult mai rapid al unei cantităţi mari de date), 1 interfaţă eSATA etc. Bateria Li-ion cu 6 celule cu autonomie ridicată, conectivitatea LAN şi Wireless va face posibilă folosirea laptopului oriunde în casă sau afară, având o greutate de 2.8 kg.


Router ASUS RT N10
Pentru a se bucura pe deplin de laptop, i-am ales şi un router wireless de la ASUS, RT-N10, cu Smart Wizard Management, servicii 4x RJ-45 LAN şi 1x EJ-45 Internet WAN, cu firewall încorporat şi securitate ridicată.

Am finalizat comanda din câteva click-uri. Abia aştept să sosească pachetul prin curier, pentru a-l ambala în hârtie cu fulgi de nea, asortat cu o fundă mare, albastră! Va fi, cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase suprize pe care le va avea.

Acest articol a fost scris pentru etapa 42 a concursului SuperBlog 2010.
Citit 695 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi