Luni, 18 Octombrie 2010 00:09

SuperBlog 2010 - Etapa X

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
"Enunţ probă: Bloggeri din tot spaţiul virtual, Edimax vă pune la încercare imaginaţia şi îndemânarea. Desenaţi/ pictaţi/ modelaţi/ construiţi din orice materiale aveţi la îndemană o mascotă Edimax. Botezaţi-o. Şi, ca orice mamă/ tată mândră/ mândru de «copilul» ei/ lui, lăudaţi-vă pe blogul vostru cu marea realizare. Dar nu oricum, ci într-un catren în care să includeţi şi cuvântul «EDIMAX», pe care faceţi link către site-ul www.edimax.ro. Se va ţine cont de creativitate, originalitate şi… de rimă. Legătura cu profilul companiei va constitui un avantaj. Succes!"
Mă descurc onorabil într-ale scrisului, dar desenul, pentru mine, e (aproape) o necunoscută. Fiind totuşi cea mai la îndemână soluţie pentru a crea mascota Edimax, m-am bazat din nou pe programul Paint Shop Pro. După cam o oră de brainstorming şi muncă, a ieşit Robomax, roboţelul care în loc de ochi are obiective video, pentru că îndeplineşte funcţia de cameră web, şi în loc de gură are afişaj electronic, fiind şi adaptor wireless. Paleta de culori folosită respectă culorile logo-ului Edimax (roşu, negru), eu adăugând culoarea gri, care sugerează nuanţa metalică a roboţelului.

 ROBOMAX
ROBOMAX 

După multe căutări,
Printre cele patru zări
Compania Edimax
L-a găsit pe Robomax. 

Roboţelul argintiu
Mic, inteligent, zglobiu,
E şi webcam, şi-adaptor –
Preferatul tuturor!

Acest articol a fost scris pentru etapa 10 a concursului SuperBlog 2010.
Citit 642 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi