Luni, 15 Noiembrie 2010 01:01

SuperBlog 2010 - Etapa XXVIII

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
"Enunţ probă: real,- Hypermarket a lansat o nouă gamă de produse electrocasnice mici, sub brandul propriu Alaska. Redactează un articol în care să ne prezinţi opinia ta cu privire la această gamă de produse. În ce masură o consideri utilă, oportună, diferită de alte branduri? Ce alte produse ai dori sa regăseşti în gama de electrocasnice mici Alaska? Este aceasta suficient de dezvoltată?”

ALASKA – GOSPODĂREŞTE TRADIŢIONAL ÎN MOD OCCIDENTAL

Bucătăria mea nu e nici pe departe atât de spaţioasă încât să găzduiască toate aparatele electrocasnice ale epocii contemporane, deşi mărturisesc că deţin o mulţime de astfel de "gadget-uri". Cu unele suntem obişnuiţi de ceva vreme (cafetiere, cuptoare cu microunde), iar cu altele abia acum ne "decorăm" casa (friteuze, aparate pentru copt pâine).

Friteuza AlaskaAceste electrocasnice sunt extrem de utile în gospodăria modernă, dar de multe ori le găsim la preţuri exorbitante. Ele nu ar trebui să fie un lux, un privilegiu, ci o normalitate în fiecare casă a secolului XXI. real-, Hypermarket, în asentimentul meu şi a multora, a venit cu o „ofertă care nu se poate refuza" (parafrazând o celebră replică): a lansat o gamă de produse electr"casnice mici, sub brandul Alaska. Pe lângă faptul că produsele cuprind o gamă largă (peste 50 de tipuri), sunt şi avantajoase la preţ, fiind cu 20%-30% mai ieftine decât alte branduri, nefăcând rabat de la calitate.

Se spune că nu e frumos să faci cadou obiecte care să sugereze că locul femeii e la cratiţă sau la curăţenie. Eu una m-aş bucura să primesc astfel de daruri, mai ales că mi-au făcut cu ochiul fierbătorul de apă inoxidabil fără fir şi mixerul de mână cu vas şi cântar. E important de precizat că din gama de electrocasnice Alaska nu fac parte doar produse de bucătărie, ci şi cele de îngrijire personală, fiere de călcat şi produse de climatizare. Aparatul de hidromasaj este foarte util şi conferă impresia unui mini-spa în propria casă. Noroc cu microcentrala de apartament; nu am nevoie de radiator! Cel cu ulei de la Alaska ar fi fost ideal pentru camera mea!

Aparat hidromasaj AlaskaPentru o viaţă sănătoasă, depindem mult de electrocasnice. Nu strică niciodată să avem la îndemână un toaster, un sandwich maker, un storcător de fructe, un blender... Nimic nu se compară cu sucul de mere proaspăt (de morcovi sau de portocale), făcut în casă, la storcător, alături de câteva felii de pâine prăjită la toaster, unsă cu puţină miere!

Recomand vizitarea, analizarea şi cumpărarea produselor Alaska. Se apropie sărbătorile; sunt sigură că celor dragi le-ar prinde bine un cadou util, de genul unui uscător de păr cu inonizare, unei maşini de tuns...

Ce alte aparate mi-aş dori să văd în viitor incluse în gama Alaska? Plăci pentru păr, aparate de epilat, espresso-uri, aspiratoare de mână, feliatoare electrice şi roboţi de bucătărie!

Acest articol a fost scris pentru etapa 28 a concursului SuperBlog 2010.
Citit 737 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mihai
Ce chestie. Oare cum se intampla ca scriem mereu despre aceleasi chestii? Ba despre produse Asus, ba despre chestii de la Real. Eu cred ca tu imi furi ideile! =))Ai idee ce vrea sa faca acel uscator de par cu ionizare? Adica ai idee la ce e buna ionizarea aia? Ce am gasit pe mai multe siteuri lumea zice ca n-are niciun efect, ca ar fi doar bani in plus :D
15-11-2010 04:58 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
@Mihai: Da, e incredibil cum gasim sa scriem despre aceleasi subiecte! A fost real-, acum am vazut ca te-ai legat si de Blogway... ! =))

Cat despre ionizare.... mi-a explicat odata domnisoara de la salonul de coafura, in timp ce ma tundeam, care sunt efectele: uscatorul cu ionizare nu distruge parul la fel cum fac celelalte (care il lipsesc de stralucire, in plus il deterioreaza cu aerul mult prea cald) si ajuta la regenerare. Mai multe detalii chiar nu stiu.
15-11-2010 13:42 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi