Sâmbătă, 10 Septembrie 2011 21:04

SuperBlog 2011!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Pentru unii dintre bloggeri, toamna echivalează cu SuperBlog. Ca în fiecare an, cel mai important concurs naţional de blogging - de care sunt răspunzători cei de la SwissPlan.Biz şi PC News - va începe la 1 octombrie! Bloggerii care doresc să participe se pot înscrie deja în concurs. Ei vor trebui să urmeze câţiva paşi:

1. Să citească regulamentul de participare, în  .pdf sau în .doc.

2. Să anunţe pe blogul personal participarea la SuperBlog 2011.

3. Să completeze formularul de înscriere, aici.

superblog2011
Ce înseamnă SuperBlog? Un concurs serios, în care munca se împleteşte cu plăcerea. Sunt sigură că cei cărora le place să-şi exerseze veleităţile de scriitor nu vor întâmpina probleme prea mari în a concepe articole cu tematici din IT si tehnologie, industria auto şi alimentară.

Ce câştigă un participant la SuperBlog? Experienţă în ale bloggingului, promovare personală şi a blogului, diverse moduri de a scrie despre produse şi iniţiative sociale, prieteni noi şi... vouchere ASUS, în valoare totală de 13.000 USD.

Anul acesta, blogul LexaVerzes.ro are onoarea de a se număra printre partenerii media ai SuperBlog. Ca şi participant la primele trei ediţii ale concursului, voi veni cu articole pe măsură ce SuperBlog 2011 va prinde contur: promovare, sfaturi, încurajări şi critici.

Succes tuturor!

Lista completă a partenerilor şi organizatorilor SuperBlog 2011 o găsiţi mai jos:

Parteneri media: TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLook, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro
Organizatori: PCNews, SwissPlan.biz, RACK

Pagina de Facebook a concursului.
Citit 757 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Claudia
Multumim, Alexandra! Suntem mandri ca ai participat la SuperBlog 3 ani consecutiv si ne onoreaza ca acum esti partener media. Abia asteptam sa ne reauzim la RadioLynx.ro si, desigur, pe PCNews.ro unde se vor reuni iar participantii mai vechi si mai noi. :)
12-09-2011 16:08 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 admin
Sper sa ne auzim la radio (acest lucru in contextul in care voi fi la munca in timpul difuzarii emisiunii)! Oricum, nu incape la indoiala ca am sa stau aproape de concurs, de concurenti, de organizatori, sponsori si de ceilalti parteneri ai SuperBlog. :)
12-09-2011 21:18 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Jteph
Abia aștept :)
23-09-2011 16:13 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 valeria
neinteresant
24-09-2011 09:31 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Sugel
.Concursul sfarsitului de an din blogosfera romaneasca a ajuns la editia a treia SuperBlog 2010. Concursul sfarsitului de an din blogosfera romaneasca a ajuns la editia a treia SuperBlog 2010. Acum sper sa ajung la final pentru a doua oara..Asadar SUCCES SUPERBLOG!!!
30-09-2011 09:10 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi