Joi, 01 Decembrie 2011 20:26

SuperBlog aproape de final

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
superblog2011... Şi s-a terminat ediţia 2011 a concursului SuperBlog! S-a terminat parţial, pentru că sponsorii mai au de jurizat câteva probe, deci clasamentul final se lasă aşteptat.

Cu ceva mai mult de 70 de bloguri finaliste, SuperBlog 2011 a fost un concurs reuşit, din toate punctele de vedere. S-au remarcat nume noi, bloggeri cu talent, dar trebuie să precizez că nici veteranii concursului nu au fost mai prejos!
Clasamentul final se va afla peste câteva zile, când se va publica şi lista oficială a câştigătorilor.

Până atunci însă:

Gala de premiere SuperBlog 2011 va avea loc în Bucureşti, sâmbătă, 10 decembrie a.c., de la ora 14.00, la Hotel NH Bucharest, str. Mircea Vodă nr. 21, în sala Bucharest, aflată la etajul 1 al hotelului.

Cazare:

NH Hotels oferă finaliştilor SuperBlog cazare gratuită pentru noaptea dintre 10 şi 11 decembrie 2011, în limita a 10 camere duble (twin) – 20 de persoane. Dacă doriţi să participaţi la gala de premiere SuperBlog şi să vă cazaţi la Hotel NH Bucharest, vă rugăm să anunţaţi pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la 4 decembrie 2011 inclusiv, menţionând numele complet şi adresa blogului. În funcţie de preferinţele voastre şi de camerele disponibile, se pot caza 2 bloggeri / bloggeriţe într-o cameră.

Check in: până la ora Galei.
Check out: Duminică, 11 decembrie, ora 12:00.

Cei care vor să participe la eveniment, dar nu doresc cazare, sunt rugaţi să confirme participarea la aceeaşi adresă de e-mail, pana la 9 decembrie 2011, ora 12.00. Accesul la eveniment este permis numai pe baza confirmărilor prealabile.
Citit 716 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi