Luni, 13 Octombrie 2008 23:31

SuperBlog2008 - Etapa 11

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
SURPRIZA ECO, OFERITĂ DE CĂTRE DELL!

Până în acest moment nu auzisem de staţia Studio Hybrid de la Dell. Curioasă din fire, am făcut puţină cercetare şi am descoperit (deşi numele îi spune asta) că ea este ECO(logică)! Aşadar, pe lângă faptul că beneficiez de tehnologie de ultimă generaţie, o fac fără a avea regrete că mă aflu printre cei care deposedează planeta de resurse!
Dar să o iau de la inceput. Ce este Dell Studio Hybrid? Este un dispozitiv, un desktop care înlocuieşte vechea unitate centrală. Am nevoie doar de un monitor şi un mouse pentru a beneficia de toate avantajele acestui hibrid: design deosebit de elegant (culoare metalică, mărime redusă, suport pentru poziţionare verticală sau orizontală). Este ecologic, consumând cu până la 70% mai puţină energie decât un desktop obişnuit (veste bună - factura energiei electrice va scădea simţitor) şi ocupă un spaţiu minim pe birou, lângă monitor. Atenţie! E făcut din materii reciclabile în proporţie de 95%! Se încadrează în trendul "go green" ("fii verde") al activiştilor pentru protecţia mediului şi resurselor naturale.

Modelul Dell Sudio Hybrid 140G (click pentru informaţii complete cu privire la detaliile tehnice şi preţ) aflat în oferta site-ului www.magazinultau.ro se vinde cu tastatură Logitech X110 fără fir, cu un procesor dintre cele noi, Intel Core2 Duo T8100, 3MB cache. Are integrate video, LAN, sunet; memoria RAM este 2 X 1024. La cât de mic se prezintă, e uimitor de bine dotat (inclusiv cu unitate optica DVD+/- RW)! Pentru monitoarele de tip nou, cu LCD, sistemul de operare al staţiei, Windows Vista Home Premium SP1, se adapteaza excelent şi oferă numeroase condiţii pentu utilizare maximă din punct de vedere al calităţii. Şi dacă tastatura e fără fir, de ce nu aş opta pentru un mouse la fel? Adio cabluri, bun venit comunicare wireless!

Ce mi-aş putea dori mai mult? Dacă mă hotărăsc să-l cumpăr, magazinultau.ro îmi garantează transportul gratuit. Preţul este acceptabil, având în vedere performanţele, utilitatea, tehnologia şi designul. Iar eu ma bucur de cunoştinţele dobândite astăzi!

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2008, iniţiat de PCNews.ro.
Citit 734 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi