Duminică, 21 Septembrie 2008 20:55

SuperBlog2008 - Etapa 3

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
O METODA PRACTICA DE A SLABI EFICIENT

Trăim o perioadă în care lumea se învârte cu o mie de kilometri pe oră, trebuie să ne adaptăm societăţii. Contemporaneitatea cere sacrificii. Tonusul corporal e foarte important. Câţi dintre noi nu trebuie literalmente să alergăm în mai multe locuri zilnic? Timpul se contractă, 24 de ore nu sunt niciodată suficiente. Uităm să ne îngrijim, să ne acordăm o jumatate de oră sau o oră din cele 24 doar pentru noi. Relaxarea şi tonifierea sunt necesare pentru buna funcţionare a organismului. Vrem să slăbim, dar nu avem timp. Vrem să ne întinerim pielea... nu avem timp.
superblog2008 etapa 3

Aruncându-mi privirea pe site-ul bestsellertv.ro imediat am fost atrasă de aparatul Elite Vibro-Gym. De ce? Un singur cuvant: multifuncţionalitate! Azi, când majoritatea persoanelor sunt obişnuite cu multitaskingul, când e necesar, dacă nu obligatoriu să facem mai multe lucruri în acelaşi timp, aparatul acesta vine ca un ajutoar pentru acei care doresc să îşi schimbe stilul de viaţă şi nu dispun de suficient răgaz pentru a merge la o sală de sport. Elite Vibro-Gym este un ajutor nepreţuit, un aparat cu ajutorul căruia putem slăbi, prin mecanismul vibraţiilor, putem scăpa de celulită şi... avem posibilitatea de a ne reface extrem de uşor tonusul muscular, pentru recâştigarea vitalităţii. Este un aparat ideal - lucrăm corpul în timp ce ne uităm la televizor sau ascultăm muzică, chiar în propria cameră. Nu mai trebuie să fim cu ochii pe ceas în sala de sport, să ne grăbim către casă sau către alte activităţi care nu suferă amânare. Totul se obţine cu ajutorul unui singur aparat fitness.

superblog2008 etapa 3 2

Calea cea mai sigură spre o viaţă plină de energie este sportul, iar aparatul Elite Vibro-Gym pune la lucru toţi muşchii din corp. Aceasta este prima mea alegere în cazul unei metode de slăbit eficiente.

Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog2008, iniţiat de PCNews.ro.
Citit 727 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi