Vineri, 24 Octombrie 2008 01:59

SuperBlog2008 - Etapa 9

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2009 – JUST TRY IT!

BitDefender Total Security 2009. Sună bine pentru utilizatorii inocenţi ai PC-urilor. Sună a teroare pentru cei care încearcă să atenteze la viaţa computerului tău. În primul rând, BitDefender este un antivirus. Îţi protejează PC-ul împotriva celor mai noi şi mai de temut viruşi informatici (stai liniştit, nu-i uită nici pe cei "cu vechime" în meserie), împotriva Adware-ului, Spyware-ului sau oricărui alt Malware existent pe piaţă.
Mesajul de pornire ce te întămpină la deschiderea computerului este cât se poate de clar:

BitDefender 1
Afişul nu te minte: BitDefender 2009 nu încetineşte calculatorul. Poti să strigi "Ura!" şi să sari în sus de bucurie, căci nu-ţi va face probleme pe sistemul de operare Windows Vista.

După mici setari în opţiunile Bit (Firewall, Filtru Antispam şi Backup - toate activate), dai click pe Scanare cu mâna tremurandă, aşteptându-te la ce e mai rău. O scanare rapidă în sistem, pentru că nu ai chef de un atac de cord...

Nimic suspect, amenintari minore.

BitDefender 2
Acum te pregăteşti sufleteşte pentru momentul crucial - scanare profundă a sistemului. Aştepţi, te uiti pe monitor din cinci în cinci minute, te ştergi cu batista la frunte, bei cât mai multe lichide. Găsit intruşi – anihilat, omorat, distrus, exterminat intruşi. Verdict: ameninţările au fost rezolvate (aka "kaput!").

BitDefender 3
La vederea mesajului următor, mai ca nu-ţi dau lacrimile de bucurie:

BitDefender 4
Relaxat (actualizarea automată BitDefender este on) şi cu chef de testări, te joci puţin cu setările Bit. Va să zică există opţiunea Control Parental. Bine de ştiut când vin în vizită copilaşi experţi în ale informaticii de la vârsta de 2 ani. Ca să nu intre pe unele site-uri interzise minorilor, ba chiar şi majorilor (!), restricţionezi accesul la anumite pagini web,

BitDefender 5
ba chiar şi la căutarea unor cuvinte prin intermediul oricărui search engine, par example Google.

BitDefender 6
Daca eşti o persoană fricoasă, dar adori să îţi faci cumpărăturile on-line, adresa, datele private şi cele ale cărţilor de credit rămân anonime prin activarea filtrului de date personale, care te protejează de pishing. Iar dacă eşti puţintel paranoic şi nu vrei ca Echelon să îţi spioneze conversaţiile, ai o alternativă: criptarea acestora pe Yahoo! Messenger sau pe MSN.

Unele jocuri vin cu multe cadouri tip Trojan (să nu uiţi niciodată mitul Calului Troian!), de aceea BitDefender Total Security 2009 are un loc special pentru jocurile tale preferate, pe care le poţi trece în categoria "Permise", plus că poţi să optezi pentru modul ecran întreg (adevaraţii gamers ştiu de ce). Ai chef de un Counter Strike în reţea? Pur şi simplu selectezi opţiunea Retea din Meniu, unde ai posibilitatea adăugarii de până la 6 PC-uri, pentru a facilita transmiterea datelor şi informaţiilor…

BitDefender Total Security 2009. Sună bine.

Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog2008, iniţiat de PCNews.ro.
Citit 610 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Mike
Vezi ca cele doua poze de Control Parental puse sunt identice ;)

In ceea ce priveste Controlul Parental, ai testat sa vezi cum functioneaza utilizand filtrele din baza de date Bit Defender? Ca zice ca folosind filtrele din baza lor de date nu lasa copilul pe siteuri cu droguri, pr0n, hackeri sau alte chestii de gen. Ia vezi. ;)
26-10-2008 00:56 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi