Miercuri, 28 Octombrie 2009 23:51

SuperBlog2009 - Etapa XII

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
TOYOTA RELOADED. ASTAZI, DESPRE WEB PAGE-UL ROMANESC AL COMPANIEI JAPONEZE

Ce face un pseudo-expert cat e ziua de lunga? Isi da cu parerea despre orice, oricand, oriunde, oricum. Iata ca am ajuns sa ma bag ca musca-n lapte si sa declar sus si tare ca site-ul Toyota (n-)are tot ce-i trebuie. Voi evita sa ma leg de constructia site-ului din punct de vedere al design-ului, cromaticii, ergonomiei si asa mai departe si ma voi limita la ceea ce crede subsemnata a(u)to(t)stiutoare ca ar dori sa vada pe un site atat de complex cum e cel al companiei Toyota.

– teste video despre siguranta pasagerilor, copiilor, pentru a nu cauta pe site-ul mama sau mai rau, pe YouTube;
– niste test drive-uri efectuate de romani in Romania, sub forma de testimonial video, pentru ca sa vada – ipotetic – si Ion din Cucuietii de peste deal cum se comporta o masina Toyota pe drumurile autohtone, fara a fi nevoie sa coboare in oras pentru a incerca masina; mai sunt si persoane care nu au inca un carnet si nu pot cere test-drive, pe acelea cine si cum le convinge?
– mai multa implicare a companiei in Romania: pentru ca numarul de accidente auto din tara este incredibil de mare (si se datoreaza stupizeniei soferilor care fie si-au luat carnetul pe ochi frumosi, fie sunt inculti notorii care nu sunt in stare sa retina regulile minime de circulatie si sunt complet lipsiti de bun simt), ar fi un gest responsabil din partea Toyota Romania sa organizeze seminarii privind siguranta soferilor, pasgerilor si pietonilor si sa se implice in diverse programe educationale;
– conteaza enorm proximitatea; pe un potential comparator nu-l intereseaza cum se comporta o masina in Germania sau ce teste au efectuat cei din Portugalia, ci vrea sa stie ce-i poate oferi reprezentata in Romania: teste de siguranta efectuate in spartiul autohton, preturi, oferte pentru bugetul romanesc, accesorii si masini adaptate la drumurile dezastruoase din tara (sau, mai bine zis, la lipsa drumurilor din tara).

Wannabe-expertul din mine si-a terminat expunerea.
Va las pe voi sa judecati daca am atins esentialul.

Postul de fata a fost scris pentru a douasprezecea etapa a concursului SuperBlog 2009, initiat de PCNews..

PS: Nu uitati ca si voi, cei care cititi articolele publicate in cadrul acestui concurs, puteti castiga un premiu de 50 de dolari, doar postand comentarii la articolele mele din cadrul SuperBlog 2009

Citit 687 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Johnny
Ai scris foarte bine.
Sincer sa fiu, Toyota chiar merita toate laudele noastre, pentru ca face masini cu adevarat bune, si la preturi foarte avantajoase.
Bafta!
30-10-2009 07:23 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Tony
Pur si simplu imi place inceputul :))
Si ideile sunt bune, sa speram ca vor tine cont de ele! Succes si bafta in continuare ;)!
21-11-2009 13:26 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Lexa Verzes
@Johnny: Mersi. Succes pe mai departe!

@Tony: Mersi. Ar fi ceva sa tina cont si de aceste idei. Cred ca ar avea numai de castigat. Bafta si tie!
21-11-2009 14:15 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi