Marți, 03 Noiembrie 2009 22:06

SuperBlog2009 - Etapa XV

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
PROCESOARELE AMD SI DEZVOLTAREA TEHNOLOGIEI

“Dragi elevi, am ramas placut impresionati de eseurile si prezentarile voastre. Intr-adevar, ati dovedit ca posedati cunostinte impresionante de IT&C, chiar daca nu sunteti un liceu cu profil informatic. Unii dintre voi aveti serioase sanse in a ocupa un loc in cadrul MIT. Imaginatia si daruirea nu cunosc limite!

Dupa cum multi ati precizat, noile procesoare de la AMD sunt DirectX ready, deci compatibile in intregime cu DirectX. Datorita optiunii Eyefinity, se pot conecta pana la sase monitoare, sau se poate crea un singur monitor wide-screen. Inchipuiti-va ce inseamna acest lucru pentru cei care lucreaza in proiectare, design, arhitectura! Cum vor lucra cei din domeniul divertismentului, infinite posibilitati care se deschid celor care se ocupa de efectele speciale cand se realizeaza un film sau cei care creeaza acele animatii gen Ice Age ale caror fani stiu ca sunteti! CGI la un nivel extrem de performant!

De exemplu, cu o memorie de 1GB GDDR5, cu optiunea Dynamic power management ATI PowerPlay, procesoarele AMD sunt excelente in cercetarea medicala, dar si in cea criminalistica! Puterea ridicata inseamna rezultate mult mai bune, deci o continua dezvoltare in ramurile amintite.

Nu va mai rapim din timp, mai ales ca se pare ca stiti foarte multe despre noile tehnologii AMD.
Cele mai bune trei prezentari ale voastre le premiem, asadar, cu cate un processor ATI RADEON 5870, gratie sponsorului acestui concurs, AMD. Felicitari si va dorim sa perseverati in tot ce intreprindeti!”

Acest articol a fost scris pentru a cincisprezecea etapa a concursului SuperBlog, initiat de PCNews.

Citit 624 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Comentarii   

Permalink 0 Ianculescu Cristian
bafta!
04-11-2009 22:47 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 Johnny
Foarte bun articolul, bravo!
10-11-2009 23:51 Răspunde Răspunde cu citat Citat
Permalink 0 FELICIA
Elevii de azi sunt mai isteti si receptivi decat ii considera profesorii lor.
13-11-2009 23:13 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi