Sâmbătă, 08 Noiembrie 2008 20:45

Timbiriche - Muriendo Lento (1993)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
About: Timbiriche e unul dintre cele mai celebre (dacă nu cel mai celebru - dar să dăm puţin credit band-ului RBD) grupuri pop din Mexic. Formaţia s-a înfiinţat in 1982, fiind alcătuită din 7 copii: Sasha Sokol, Alix Bauer, Mariana Garza, Paulina Rubio, Diego Schoening, Benny Ibarra şi puţin mai târziu, Erik Rubin.
timbiriche 1
timbiriche 2
Grupul şi-a schimbat de mai multe ori componenţa de-a lungul vremii, printre membri numărându-se la un moment dat Thalia, Eduardo Capetillo şi Bibi Gaytan. Singurul care nu a părăsit niciodată formaţia este Diego Schonening. Timbiriche a rupt definitiv legatură cu Paulina Rubio, din cauza atitudinii solistei, şi a problemelor acesteia cu drogurile (au cântat alături de ea o singură melodie în 2007, la reality show-ul "Buscando a Timbiriche, la Nueva Banda" - "În căutarea noului grup Timbiriche"). Anul trecut, trupa şi-a sărbătorit 25 (!) de ani de existenţă cu un album special, "Timbiriche 25 Anos" (ultimul din cariera formaţiei) şi cu o serie de concerte de adio în SUA si Mexic. Recent, ştafeta a fost predată juniorilor Timbiriche.

Mai jos, videoclipul piesei Muriendo Lento, de pe albumul Timbiriche XII (canta Diego si Alexa), considerat ultimul mare hit al grupului.
Citit 748 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Media

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi