Duminică, 12 Decembrie 2010 21:26

Un cântec de iarnă - "Wonderful Dream (Holidays are Coming)"

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
E perioada cântecelor despre iarnă, zăpadă, Crăciun. E sezonul în care auzim Wham! cu Last Christmas, Dean Martin cu Let it Snow! şi multe altele. Vă propun o melodie care mă impresionează, atât prin versuri, cât şi prin povestea din spatele ei.

Melodia se numeşte Wonderful Dream (Holidays are Coming) şi este cântată de solista americană MELANIE THORTON, pe care cei din generaţia mea şi-o amintesc cu siguranţă ca fiind jumătatea feminină a grupului de eurodance La Bouche. Wonderful Dream a fost compusă pentru campania de sărbători din anul 2001 a companiei Coca-Cola Germania. Melanie şi-a promovat cântecul în Elveţia, la un eveniment Coca-Cola, alături de formaţia Passion Fruit.
Pe data de 24 noiembrie 2001, avionul în care se aflau Melanie şi Passion Fruit s-a prăbuşit lângă Zürich. Melanie şi două membre ale formaţiei Passion Fruit şi-au pierdut viaţa în acel accident aviatic. Coca-Cola Germania a decis totuşi să dea startul campaniei de Crăciun din acel an, iar cântecul Wonderful Dream (Holidays are Coming) a devenit imnul internaţional de Crăciun al Coca-Cola.

Videoclipul de mai jos face parte din ultimul ei concert, susţinut în seara în care a murit.
Citit 830 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Media

Comentarii   

Permalink +1 Mihai
RE: Un cântec de iarnă - "Wonderful Dream (Holidays are Coming)"
Chiar nu stiam povestea Melaniei. Aveam cand eram mic o caseta cu LaBouche pe care o am ascultat-o de nenumarate ori in timpul verii. Foarte mult imi placea. Nu stiam ca a pierit in asa accident. :(

Draguta melodia, chiar suna a Coca-Cola ;)
12-12-2010 22:40 Răspunde Răspunde cu citat Citat

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi