Miercuri, 24 Septembrie 2008 17:45

SuperBlog2008 - Etapa 4

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
"MISUNE ÎNDEPLINITĂ" pe ONSITE.RO

Îşi urmăreste cu atenţie subiectul. În îngrămadeala de oameni din parc, reuşeşte imediat să îi facă fotografiile necesare. PDA-ul este mic şi discret – luxos, însă fără a fi bătător la ochi. Agentul secret trimite pozele către un număr oarecare, pentru a fi rulate în baza de date. I se confirmă banuielile. Subiectul a devenit Suspectul Numărul 1. După un moment de gândire, decide să continue misiunea fără a fi remarcat. Dar prin faţa lui trece un grup de copii zgomotoşi – Suspectul îşi îndreaptă privirea către ei şi realizează că este urmărit. Panicat, o rupe la fugă şi dispare pe una dintre străzile înguste din apropiere. Agentul fuge în urma lui. Deşi oraşul îi este strain, hârtile configurate de PDA îl ajută să iasă din labirintul de străduţe. Stânga, dreapta… iarăşi dreapta. După o serie de curbe, subiectul îi intră în raza vizuală. Acesta încearcă să escaladeze un perete înalt de cărămida. Fără succes, însă. Agentul îl prinde şi îl imobilizează, dar celalalt nu se lasă intimidat, se luptă să scape. După ce primeşte o serie de lovituri executate cu precizie de maestru, suspectul cedează. Este încătuşat. Agentul formează un număr... "Suspectul Numărul 1 a fost prins! Misiune îndeplinită."
Dacă viaţa ţi se pare plictisitoare, înseamnă că ai nevoie de mai multă acţiune. Cu PDA HTC Diamond, poţi să fii agentul secret pe care ţi l-ai dorit întotdeauna. Pentru că dispozitivul transformă orice om simplu în superspion.

Acest articol este scris pentru concursul SuperBlog2008, iniţiat de PCNews.ro.
Citit 843 ori

Autor

Lexa Verzes

Public Relations Specialist in European Union-funded projects. (Also a dreamer, writer; music lover; radio lover; movies lover.)

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

About me


"I'm a saint and I'm a sinner / I'm a loser, I'm a winner / I am steady and unstable / I'm young, but I am able" Jessica Andrews - Who I Am

Twitter feed

Comentarii noi